Cine suntem

Asociația Culturală ISVOR inițiază, dezvoltă și coordonează colaborarea cu organizații din țară și din străinătate prin intermediul proiectelor culturale derulate împreună cu acestea: concerte, spectacole și festivaluri.

Promovăm valorile tradiționale românești în context contemporan; susținem prezența culturală națională pe scena internațională.

109
artiști
79
evenimente
29
orașe
7
țări
86
parteneriate
20000
spectatori
605000
impact online

Echipa

Oana Ivașcu

coordonator de vise

Muzician cu o mare deschidere spre inovaţie și experimental, licenţiată a Universităţii Naţionale de Muzică – București, Oana este responsabilă pentru managementul proiectelor noastre: de la coordonare la comunicare, de la dezvoltare la implementare. Oana are o experiență de peste 15 ani în coordonarea ansamblului Imago Mundi și peste 10 ani în evenimente corporate pentru Pilgrim Project.

Daniel Ivașcu

visător adjunct

Licenţiat al Universităţii Naţionale de Arte – București, Facultatea de Arte Plastice / Departamentul Grafică, artist vizual prin educație și percuționist din pasiune, Daniel creează și dezvoltă unele dintre conceptele proiectelor Asociației.
Când nu visează la proiecte culturale, Daniel este graphic-designer.
Sau percuționist.

Florin Ghenade

povestitor vizual

Pe lângă implicarea activă în conținutul proiectelor culturale, Florin le documentează vizual. Datorită lui, proiectele noastre pot fi prezentate eficient co-finanțatorilor; comunicate convingător publicului; documentate relevant pentru toți cei interesați de ceea ce facem.
Florin este licențiat al Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Plastice / foto-video.

Marian Stoicescu

voluntar pentru atragerea de fonduri

Marian ne ajută să rămânem cu picioarele pe pământ, în vreme ce noi ne bazăm pe activitatea lui ca să putem zbura.
În general, reușim.
Împreună.

Vrei să știi mai multe despre noi? Întreabă-ne orice, vom fi bucuroși să îți răspundem! scrie-ne