Am lansat „ConnectArts – Perspective”, a doua ediție a proiectului „ConnectArts” – un program național de self-management pentru artiști, cu scopul de a le oferi instrumentele necesare pentru dezvoltarea sustenabilă a unei cariere internaționale, prin intermediul unei platforme multimedia online dedicate: www.connectarts.ro. Prima etapă este dedicată muzicienilor cu studii superioare, studenți sau absolvenți din România și Republica Moldova, pregătiți să se lanseze într-o carieră internațională. La fel ca în ediția precedentă, selecția pentru această etapă va fi făcută împreună cu partenerii proiectului, Universitatea Națională de Muzică din București (UNMB) și Radio România Muzical.

„ConnectArts – Perspective” va realiza portofolii pentru 10 formații camerale (2-10 membri cu specializare în muzica clasică, jazz, compoziție, dirijat), instrumente profesionale de prezentare indispensabile în promovare și comunicare.

Realizarea portofoliilor va avea loc la București (Sala Radio, Universitatea Națională de Muzică, alte spații) în perioada iunie-octombrie 2020. Formațiile selectate să participe pot fi invitate la interviuri (la Radio România Muzical / Radio România Cultural) sau să susțină concerte (organizate de Asociația Culturală ISVOR) în perioada desfășurării proiectului sau ulterior.

Puteți afla mai multe despre ediția din acest an de aici.

Proiectul „ConnectArts – Perspective” este organizat de Asociația Culturală ISVOR în parteneriat cu Universitatea Națională de Muzică din București (UNMB) și Radio România Muzical și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) în cadrul sesiunii I/2020.