„ConnectArts – Perspective”, a doua ediție a proiectului „ConnectArts” – un program național de self-management pentru artiști, cu scopul de a le oferi instrumentele necesare pentru dezvoltarea sustenabilă a unei cariere internaționale, prin intermediul unei platforme multimedia online dedicate: www.connectarts.ro. Prima etapă este dedicată muzicienilor cu studii superioare, studenți sau absolvenți din România și Republica Moldova, pregătiți să se lanseze într-o carieră internațională. La fel ca în ediția precedentă, selecția pentru această etapă a fost făcută împreună cu partenerii proiectului, Universitatea Națională de Muzică din București (UNMB) și Radio România Muzical.

„ConnectArts – Perspective” a realizat portofolii pentru 10 formații camerale (2-10 membri cu specializare în muzica clasică, jazz, compoziție, dirijat), instrumente profesionale de prezentare indispensabile în promovare și comunicare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Realizarea portofoliilor a avut loc la București (Sala Radio, Universitatea Națională de Muzică, alte spații) în perioada iunie-octombrie 2020. Formațiile selectate să participe au fost invitate la interviuri (la Radio România Muzical / Radio România Cultural) sau să susțină concerte (organizate de Asociația Culturală ISVOR) în perioada desfășurării proiectului sau ulterior.

Puteți afla mai multe despre ediția din 2020 de aici.

Proiectul „ConnectArts – Perspective” este organizat de Asociația Culturală ISVOR în parteneriat cu Universitatea Națională de Muzică din București (UNMB) și Radio România Muzical și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) în cadrul sesiunii I/2020.