Skip to main content

Cine suntem

Asociația Culturală ISVOR inițiază, dezvoltă și coordonează colaborarea cu organizații din țară și din străinătate prin intermediul proiectelor culturale derulate împreună cu acestea: concerte, spectacole și festivaluri.

Promovăm valorile culturale românești în context contemporan; susținem prezența artiștilor români pe scena internațională.

109
artiști
79
evenimente
29
orașe
7
țări
86
parteneriate
20000
spectatori
605000
impact online

Echipa

Oana Ivașcu

coordonator de vise

Muzician cu o mare deschidere spre inovaţie și experimental, licenţiată a Universităţii Naţionale de Muzică – București, Oana este responsabilă pentru managementul proiectelor noastre: de la coordonare la comunicare, de la dezvoltare la implementare. Oana are o experiență de peste 15 ani în coordonarea ansamblului Imago Mundi și peste 10 ani în evenimente corporate pentru Pilgrim Project.

Daniel Ivașcu

visător adjunct

Licenţiat al Universităţii Naţionale de Arte – București, Facultatea de Arte Plastice / Departamentul Grafică, artist vizual prin educație și percuționist din pasiune, Daniel creează și dezvoltă vizual conceptele proiectelor Asociației.
Când nu visează la proiecte culturale, Daniel este graphic-designer.
Sau percuționist.

Florin Ghenade

povestitor vizual

Pe lângă implicarea activă în conținutul proiectelor culturale, Florin le documentează vizual. Datorită lui, proiectele noastre pot fi prezentate eficient co-finanțatorilor; comunicate convingător publicului; documentate relevant pentru toți cei interesați de ceea ce facem.
Florin este licențiat al Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Plastice / foto-video.

Vrei să știi mai multe despre noi? Întreabă-ne orice, vom fi bucuroși să îți răspundem! scrie-ne