Skip to main content

„7 eMotions”, distins cu Premiul de Excelență al Uniunii Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România

By 17 ianuarie 2023noutăți1 min read

Sâmbătă 14 ianuarie 2023, în transmisiune directă pe TVR Cultural, Radio România Muzical și Radio România Cultural, proiectul „7 eMotions” a fost distins cu Premiul de Excelență al Uniunii Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România, în cadrul Galei Premiilor UCRRM – MUSICRIT 2022.

„7 eMotions” este o platformă editorială dedicată introspecției și explorării creative a emoțiilor primare (surpriza, bucuria, frica, furia, tristețea, disprețul, dezgustul) din perspectivă literară, vizuală, muzicală, jurnalistică, filozofică și psihologică. În perioada septembrie – octombrie 2022, platforma 7 eMotions a publicat o serie de materiale multimedia / participative, cu abordare transdisciplinară: articole, ilustrații, interviuri, înregistrări audio, video, conferințe de filosofie, coaching emotional și dezvoltare personală în sesiuni online dedicate artiștilor. Orientat către creatorii de artă și cultură, proiectul se adresează deopotrivă publicului.

Aflați mai multe despre proiect aici sau vizitați platforma 7 eMotions aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.